Er du klar til en karriere i en international eksponentiel voksende virksomhed?

Vil du være en del af et ambitiøst team og starte din karriere?
Hvis du leder efter en praktikplads, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for online marketing, og samtidig skabe en karriere - så er en praktikplads ved Centeo Finance Group perfekt for dig!

Centeo Finance Group er en virksomhed, som ejer, udvikler og driver flere digitale koncepter inden for den finansielle sektor i Europa, hvor vi har et tæt samarbejde med flere banker og brokere. Vi er et team af eksperter inden for online marketing og koncept- og forretningsudvikling, som på få år har vækstet Centeo Finance Group til at blive én af de største aktører i Norden i vores branche. Vi arbejder som team med empowerment, high performance og meningsfuldhed som vigtige pejlemærker i organisationen, hvor ansvarlighed, selvstændighed og god humor præger teamet.

Disse arbejdsopgaver kan praktikken indeholde?

- Online markedsføring
- Grafisk design
- Content creation
- Idé- og konceptudvikling af online koncepter
- Forretningsudvikling
- Projektstyring

Hvad søger vi?

Du er først og fremmest nysgerrig på livet og på online marketing, og forstår kontinuerligt at stille spørgsmål ved status quo. Samtidig er du en resultatorienteret selvstarter med et højt drive, og en positiv og optimistisk tilgang til din omverden, samt en ydmyg holdning til læring. Din forretningsforståelse sætter baren højt for dine ambitioner, og du er klar til at yde den indsats der skal til for, at indfri dine egne og virksomhedens høje målsætninger i et meget konkurrencepræget marked, hvor vi hvér dag måler vores resultater.
”We hire the personality and train for skills” – erfaring med online marketing er derfor ikke et krav, men et væsentligt plus. Du kan forvente en praktikplads ud over det sædvanlige i spritnye lokaler i Ceresbyen, og for den rigtige person, er der gode muligheder for fastansættelse efter praktikperioden.


Vi tilbyder:

- Stort ansvar og høj faglig udvikling af dine kompetencer
- Aktiv del af et internationalt team af eksperter
- Et miljø hvor vi kerer os om din indlæring og dig som person
- Høj grad af frihed til at skabe egne resultater
- Mulighed for at udvikle og præge din egen stilling
- Studiejob inden praktikken er en mulighed
- Gratis frokostordning
- Betalt praktikperiode
- Mulighed for fastansættelse efter endt praktikophold

Interesseret?

Send gerne din ansøgning og CV til Søren Snejstrup Bay, Managing Director på: E-mail: [email protected] eller ring og hør mere på tlf.: 26 14 88 55. Vi kalder løbende ind til praktiksamtaler.